Şereflikoçhisar Ziraat Odası

ZOBİS
Şereflikoçhisar Ziraat Odası > Haberler > Tarım Danışmanlarımız yerel basından "Tuzgölü Haber"e konuk oldu.

Tarım Danışmanlarımız yerel basından "Tuzgölü Haber"e konuk oldu.

İlaçlama Döneminde Üreticilerimize Önemli Tavsiyeler
Şereflikoçhisar Ziraat Odası Başkanlığı tarım danışmanları yerel basından "Tuzgölü Haber" in 25 Mart tarihli sayısına konuk oldular.

Tarımsal üretimde gübreleme döneminin ardından üreticiler için ilaçlama dönemi başladı. Doğru ve etkili bir kimyasal mücadele için üreticilerimize ilaçlamada dikkat edilmesi gereken konularda danışmanlarımız önemli tavsiyelerde bulundular. En önemlisi de bitki koruma ürünlerini insan ve çevre sağlığını dikkate alarak uygulamanın önemi konusunda  bilgiler paylaştılar. Tarım danışmanlarımız yetiştiriciliğin her aşamasında danışanlarına destek olmaya devam ediyorlar.