Şereflikoçhisar Ziraat Odası > Haberler > Bireysel Sulama Sistemleri İçin Üreticilere %50 Hibe Desteği

Bireysel Sulama Sistemleri İçin Üreticilere %50 Hibe Desteği

Kırsal kalkınma destekleri kapsamında bireysel sulama sistemlerinin desteklemesine yönelik verilecek olan %50 hibe desteği için proje başvuru şartları ve kapsamı hakkında Ankara İl Tarım ve Orman Müdürlüğü yetkilileri tarafından bilgilendirme toplantısı yapıldı. Ziraat Mühendisi Engin AKARSU tarafından yapılan sunumda; yatırım konuları, uygulama illeri, yatırımın tamamlanma süresi ve başvuru sahiplerinde aranan özellikler hakkında bilgiler verildi. Toplantıya; Kırsal Kalkınma ve Örgütlenme Şube Müdürü Ersin AKIL, Ziraat Mühendisi Hakan KARDEŞ, İlçe Tarım Müdürü Ercan ÇEVİK,  Ziraat Odası Başkanı Hikmet BOZKURT ve çok sayıda üretici katıldı.